Ajankohtaista

Tiedote 11.5.2022
Ukrainankielisiä lastenohjelmia antenniverkossa

Nickelodeon Ukraine Pluto TV löytyy nyt antenniverkon maksu-tv-kanavapaikalta 46. Kanavan katselu ei edellytetä voimassa olevaa AntenniTV:n maksullisten kanavapakettien tilausta, mutta sen katsomiseen tarvitaan AntenniTV-kortti.

Nickelodeon Ukraine näyttää kellon ympäri ukrainankielisiä lastenohjelmia kaikenikäisille lapsille. Kanava on tarjolla vähintään 3.7.2022 saakka.

Tiedote 4.5.2022
Maksu-tv-korttijärjestelmä on päivitetty

Teimme huhtikuussa maksu-tv-korttijärjestelmään päivityksiä, jonka aikana päivitimme myös AntenniTV-kortit.

Mikäli maksu-tv-kortti ei ole ollut kiinnitettynä televisioon tai (maksu-tv-kortillinen) TV päällä 25.-26.4.2022 välisenä aikana, päivittyy kortti automaattisesti seuraavan kerran, kun maksu-tv-kortti ja TV ovat käytössä. Tällöin maksu-tv-kanavien aukeaminen saattaa kestää useita tunteja, mikä on hyvä ottaa huomioon maksu-tv-kanavia katseltaessa.

Tiedote 30.11.2021
Muutoksia AntenniTV:n maksu-tv-tarjonnassa

Maksu-tv-kanavatarjontaamme on tulossa seuraavia muutoksia 1.1.2022 alkaen:
Hupia ja hyötyä alle kouluikäisille tarjoava Nick Jr. -kanava lähettää jatkossa ohjelmia ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Nick Jr. on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on harvinainen yhdistelmä hupia ja hyötyä. Kanava tarjoaa fiksuja ja veikeitä ohjelmia, joiden parissa lapset viihtyvät ja joiden opetuksellista sisältöä vanhemmat arvostavat.

Maksu-tv-kanava Paramount Network on ilmoittanut lopettavansa kanavan jakelun Suomessa ja Pohjoismaissa. Muutoksen myötä Paramount Network -kanava ei ole enää 31.12.2021 jälkeen katsottavissa seuraavissa kanavapaketeissa:

Kanavapakettien Aika Pikkunen, Ihan Kiva, Melko Massiivinen, Mix 8 Premium ja Mix 12 Premium tilaajat saavat valita Paramount Network -kanavan tilalle toisen kanavan. Mitä tilalle? Kirjautumalla omaportaaliin voit helposti valita korvaavan kanavan laajasta kanavatarjonnastamme. Samasta osoitteesta löydät myös tiedon kattavasta kanavatarjonnastamme.

Toivotamme elämyksellisiä katseluhetkiä AntenniTV:n parissa!
Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluun