Ajankohtaista


4.1.2022
Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastausajat puhelimitse ja sähköpostitse ovat tällä hetkellä tavallista pidemmät. Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme kärsivällisyyttä.
Mikäli asiasi on kiireellinen, varauduthan normaalia pidempään jonotusaikaan. Sähköpostit käsittelemme niiden saapumisjärjestyksessä.
Mikäli asiasi ei ole kiireellinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä uudelleen muutaman päivän kuluttua.
Muutoksia maksu-tv-tilauksiisi voit tehdä myös itse kirjautumalla sisään täällä.
Tiedote 30.11.2021

Muutoksia AntenniTV:n maksu-tv-tarjonnassa

Maksu-tv-kanavatarjontaamme on tulossa seuraavia muutoksia 1.1.2022 alkaen:
Hupia ja hyötyä alle kouluikäisille tarjoava Nick Jr. -kanava lähettää jatkossa ohjelmia ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Nick Jr. on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on harvinainen yhdistelmä hupia ja hyötyä. Kanava tarjoaa fiksuja ja veikeitä ohjelmia, joiden parissa lapset viihtyvät ja joiden opetuksellista sisältöä vanhemmat arvostavat.

Maksu-tv-kanava Paramount Network on ilmoittanut lopettavansa kanavan jakelun Suomessa ja Pohjoismaissa. Muutoksen myötä Paramount Network -kanava ei ole enää 31.12.2021 jälkeen katsottavissa seuraavissa kanavapaketeissa:

Kanavapakettien Aika Pikkunen, Ihan Kiva, Melko Massiivinen, Mix 8 Premium ja Mix 12 Premium tilaajat saavat valita Paramount Network -kanavan tilalle toisen kanavan. Mitä tilalle? Kirjautumalla omaportaaliin voit helposti valita korvaavan kanavan laajasta kanavatarjonnastamme. Samasta osoitteesta löydät myös tiedon kattavasta kanavatarjonnastamme.

Toivotamme elämyksellisiä katseluhetkiä AntenniTV:n parissa!
Häiriötilanteet

Tarkasta häiriötilanteet ennen yhteydenottoa.

Vika- ja häiriötiedot
Asiakaspalvelu / sähköposti

Avoinna ark. 9-16

asiakaspalvelu@antennitv.fi
Asiakaspalvelu / puhelin

Avoinna ark. 9-16

0800 181 181