Kanavapaketit - C More Total+

C More Total+

C More Total+ on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti. Katsottavaa on koko perheelle urheilusta (mm. WRC, Mestarien liiga, MM-jääkiekko, Liiga, La Liga ja CHL) suosittuihin alkuperäissarjoihin.


Tilaa C More -paketit kätevästi C More -suoratoistopalvelun kylkeen ja saat AntenniTV:n kanavapaketit osaksi tilaustasi. Näin voit itse valita milloin ja missä katselet sisältöjä – kotona tv:stä tai reissun päällä vaikkapa puhelimella!

Hinta

39.95€ / kk

Siirry tilaamaan
Tilaa C More -paketit helposti yllä olevasta linkistä. Kanavapakettien osto tapahtuu suoraan C Moren sivustolla.
hero

Paketin kanavat

Kanava
Huom
C More First HD
C More Hits
C More Juniori
C More Max HD
C More Series
C More Sport 1 HD
C More Sport 2 HD
C More Stars
Hybridi Beta -kanava
Liiga 1 HD
Liiga 2
Hybridi Beta -kanava
Liiga 3
Hybridi Beta -kanava
Liiga 4
Hybridi Beta -kanava
Liiga 5
Hybridi Beta -kanava
Liiga 6
Hybridi Beta -kanava
Liiga 7
Hybridi Beta -kanava
Liiga TV
Hybridi Beta -kanava
SF kanalen
Hybridi Beta -kanava

Sisältää myös

C More -suoratoistopalvelu

Tämä sisältö ja paljon muuta, on saatavilla myös C More -suoratoistopalvelussa silloinkin kun et ole Antenni-TV:n äärellä. Lue lisää C Moren sivuilta !

tietokone.png
tabletti.png
älypuhelin.png

SM-liiga suorana C Moressa AntenniTV:n asiakkaille! Tilaa nyt C More Total+ -kanavapaketti ja nauti jääkiekon Liiga-peleistä ja oheisohjelmista.Jääkiekon SM-liigan 48. kausi käynnistyi 13. syyskuuta 2022. Hallitseva mestari on Tappara, joka viime vuonna TPS:n. Jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 60 ottelua. Pudotuspeleihin etenee kuusi parasta. Sijat 7-10 karsivat pääsystä pudotuspeleihin. Liigasta ei voi pudota sarjatasoa alemmas Mestikseen, koska Liiga on suljettu sarja.

Katso Liiga-pelit Antennitv:stäsiC More Total+ välittää jälleen kaikki 13.9. alkaneen Liiga-kauden tapahtumat kotikatsomoihin.

Tapparan ja TPS:n kohtaamisesta käynnistyneessä runkosarjassa pelataan yhteensä 450 ottelua. Kun päälle lasketaan pudotuspelit, ottelustudiot ja oheisohjelmat, on C Moressa luvassa kauden aikana lähes 600 Liiga-lähetystä! C Moren Liiga-lähetysten tämän kauden uusia kiekkopersoonia ovat Annina Rajahuhta, Jukka Jalonen, Janne Pesonen ja Tero Lehterä. Myös sanavalmiit asiantuntijat Niklas Bäckström, Pekka Saravo, Ari Vallin ja Siim Liivik jatkavat ryhmässä viime kaudelta. Studioita juontavat Suvi Puukangas ja Teemu Niikko.
Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluun