Parhaat maksu-tv-sisällöt käytössäsi


Tarjoamme parhaat maksu-tv-sisällöt käyttöösi. AntenniTV.fi:stä löydät kiinnostavimmat kanavapaketit kaikenlaiseen katseluun kotisohvalle tai kesämökille. Tarjonnasta löydät mm. urheilua, leffoja & sarjoja ja ohjelmia perheen pienemmille. Mikäli valmiit paketit eivät tarjoa aivan sitä mitä haluat, voit rakentaa oman 12, 8 tai 4 kanavan kokonaisuutesi – ja vaihtaa paketin kanavia vaikka kuukausittain.

Tutustu ja kokeile!

Valitsemasi kanava on saatavilla seuraavissa kanavapaketeissa

6 kanavapakettia
content

Melko Massiivinen

Melko Massiivinen on 12 kanavan jättipaketti: siihen mahtuu kaikki ja vähän päälle. Ja jos sekään ei riitä, voit vaihtaa paketin kanavat vaikka kuukausittain.

content

Ihan Kiva

Ihan Kiva on 8 kanavan kätevä paketti: se riittää moneen, muttei ole mihinkään liian pieni. Ja ihan varmuuden vuoksi voit vaihtaa paketin sisällön kuukausittain.

content

Aika Pikkunen

Aika Pikkunen on 4 kanavan simppeli paketti: selkeä ja yksinkertainen setti, jonka sisällön voit vaihtaa kuukausittain.

content

Melko Massiivisen massiivinen -rinnakkaistilaus

Mikä on tuhdimpi kuin Melko Massiivinen?

Melko Massiivinen ja sen päällä Melko Massiivisen massiivinen -rinnakkaistilaus. Padaping!

content

Ihan Kiva -rinnakkaiskivatilaus

Rinnakkaiskivatilaus on...no....rinnakkaistilaus Ihan Kiva -kanavapaketille. Toinen kortti ja voit katsoa kanavia halutessasi vaikka stereona.

content

Aika Pikkunen -rinnakkaistilaus

Tämä pikkiriikkinen rinnakkaistilaus on kuin klooni Aika Pikkunen -kanavapaketistasi. Se siis sisältää samat kanavat kuin päätilauksessa ja mahdollistaa kanavien katselun toisella telkkarilla, vaikkapa mökillä.