Tarkistetaan jäsenyyttä..

Otetaanpa Pikaset!


Tarkistetaan jäsenyyttä..

Liity laadunvalvojiin!


Laadunvalvojat on AntenniTV:n maksullisten kanavapakettien tilaajille tarkoitettu etuohjelma, joka tarjoaa kuukausittain mahdollisuuden voittaa mielenkiintoisia palkintoja.

Vuoden 2022 alussa startannut Laadunvalvojat on etuohjelma, jonka hedelmistä pääset nauttimaan automaattisesti tilaamalla jonkin AntenniTV:n maksullisista kanavapaketeista. Se avaa kaikille mukana oleville mahdollisuuden voittaa Digitan ja/tai Digitan yhteistyökumppaneiden hienoja palkintoja, kuten elämysmatkoja Formula 1 -kisoihin tai muihin urheilutapahtumiin. Mikä parasta, se ei vaadi sinulta mitään: riittää, että pysyt tilaajana ja voittomahdollisuutesi kasvavat joka kuukausi.


Helppoa ja hauskaa


Laadunvalvojat on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja palkitsevaksi kokonaisuudeksi, jonka tavoitteena on tarjota AntenniTV:n lisäviihdettä ja yhteistyökumppaneidemme kautta palkintoja uskollisille tilaajillemme. Homma toimii näin: jokainen tilaajana vietetty kuukausi kerryttää tilillesi arpalipukkeita, joita voit käyttää Megaset-palkintoarvontoihin osallistumiseen.

Laadunvalvojien jäsenenä pääset osallistumaan monenlaisiin kilpailuihin ja arvontoihin. Muutaman kerran vuodessa tarjolla olevien Megaset-arvontojen lisäksi teemme aina kuukausittain Laadunvalvojien Pikasia – nopeita ja hauskoja kyselyitä, joihin vastaamalla osallistut tuotepalkintojen arvontaan.

Laadunvalvojat-etuohjelman säännötAsiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluun