Otetaanpa Pikaset!

Tarkistetaan jäsenyyttä..

Liity laadunvalvojiin!


Laadunvalvojat on AntenniTV:n uusi, maksullisten kanavapakettien tilaajille tarkoitettu etuohjelma, joka tarjoaa kuukausittain mahdollisuuden voittaa mielenkiintoisia palkintoja.

Vuoden 2022 alussa startannut Laadunvalvojat on etuohjelma, jonka hedelmistä pääset nauttimaan automaattisesti tilaamalla jonkin AntenniTV:n maksullisista kanavapaketeista. Se avaa kaikille mukana oleville mahdollisuuden voittaa Digitan ja/tai Digitan yhteistyökumppaneiden hienoja palkintoja, kuten elämysmatkoja Formula 1 -kisoihin tai muihin urheilutapahtumiin. Mikä parasta, se ei vaadi sinulta mitään: riittää, että pysyt tilaajana ja voittomahdollisuutesi kasvavat joka kuukausi.


Helppoa ja hauskaa


Laadunvalvojat on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja palkitsevaksi kokonaisuudeksi, jonka tavoitteena on tarjota AntenniTV:n lisäviihdettä ja yhteistyökumppaneidemme kautta palkintoja uskollisille tilaajillemme. Homma toimii näin: jokainen tilaajana vietetty kuukausi kerryttää tilillesi arpalipukkeita, joita voit käyttää Megaset-palkintoarvontoihin osallistumiseen.

Muutaman kerran vuodessa toistuvien Megaset-arvontojen lisäksi pääset kuukausittain tavoittelemaan pienempiä palkintoja Pikaset-arvontojen kautta.

Laadunvalvojat-etuohjelman säännötHäiriötilanteet

Tarkasta häiriötilanteet ennen yhteydenottoa.

Vika- ja häiriötiedot
Asiakaspalvelu / sähköposti

Avoinna ark. 9-16

asiakaspalvelu@antennitv.fi
Asiakaspalvelu / puhelin

Avoinna ark. 9-16

0800 181 181