AntenniTV tekee maksu-tv:n katselusta helppoa


Oletko miettinyt, millaista tv:n katselu olisi jos se olisi taas… yksinkertaista? Kun haluaisit katsoa jotain, niin katsoisit – ilman odottelua, nettisovellusten käynnistämistä ja epämääräistä säätämistä. Tätä on AntenniTV: pomminvarmaa, huippulaatuista tv-viihdettä suoraan televisiossasi, yhden napinpainalluksen päässä.

Tällä sivustolla voit tutustua AntenniTV:n tarjontaan ja tilata haluamasi kanavapaketit suoraan televisioosi. Tutustu ja nauti!

Digita haluaa tarjota jatkossa erityisesti antenni-tv:n maksu-tv-palveluihin suunniteltua ja keskittynyttä palvelua ja tehdä maksu-tv:n katselusta entistä yksinkertaisempaa. Sinulle tämä tarkoittaa, no, yksinkertaisesti helposti lähestyttävää asiakaspalvelua, helpompaa ja kätevämpää tapaa hallita omia tilauksia sekä tulevaisuudessa laajenevaa maksukanavien tarjontaa. Ja ennen kuin ehdit kysyä, niin ei: muutos ei vaadi sinulta mitään. Sen kuin jatkat hyvästä televisioviihteestä nauttimista –muuta ei tarvita.

Jotain uutta, jotain vanhaa


Uudistuksen yhteydessä kanavapakettien nimet muuttuvat, mutta sisällöt pysyvät samana. Älä siis säikähdä –näet tv:stäsi edelleen kaiken mitä haluat. Jos kuitenkin haluat kysyä jotain, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.


Hyödyllistä tietoa AntenniTV:n maksu-tv-palveluista


Häiriötilanteet

Tarkasta häiriötilanteet ennen yhteydenottoa.

Vika- ja häiriötiedot
Asiakaspalvelu / sähköposti

Avoinna ark. 9-16

asiakaspalvelu@antennitv.fi
Asiakaspalvelu / puhelin

Avoinna ark. 9-16

0800 181 181